TruckParts
Service en onderhoud

TruckParts

Reserveonderdelen met de Mercedes‑Benz Trucks kwaliteit voor maximale veiligheid.

Transportprofessionals weten: Betrouwbaarheid is het allerbelangrijkst. Daarom moeten de voertuigen regelmatig worden onderhouden en slijtageonderdelen worden vervangen – vooral als uw oudere Mercedes‑Benz Truck al enkele jaren in gebruik is. TruckParts biedt Mercedes‑Benz Trucks kwaliteit tegen gunstigere voorwaarden. Deze onderdelen, die ontwikkeld werden voor uw oudere Mercedes‑Benz Truck, worden gespecificeerd, getest en vrijgegeven volgens de strenge Mercedes‑Benz Trucks standaarden.

Voor u betekent dit: U kunt 100% vertrouwen op het gebruikelijke hoge veiligheidsniveau van Mercedes‑Benz Trucks.

Oplossingen op maat.

  • Kwaliteitsvolle vervangonderdelen op maat van oudere modellen van de Mercedes-Benz Trucks Actros, Axor en Atego
  • Gekende Mercedes-Benz Trucks kwaliteit tegen aantrekkelijke voorwaarden
  • Voldoen aan de strenge Mercedes-Benz Trucks veiligheidsnormen, die de wettelijke voorschriften zelfs ruimschoots overtreffen
  • Optimale prijs-kwaliteitverhouding, met tot 2 jaar garantie
Content truckparts 01

Na een aantal jaren trouwe dienst van uw Actros, Atego of Axor, worden kosten en baten al sterker tegen elkaar afgewogen. Vooral wanneer het om vervangonderdelen gaat.

TruckParts by Mercedes-Benz biedt u de juiste onderdelen voor wanneer dat het geval is. Omdat TruckParts onderdelen worden getest, gekeurd en vrijgegeven volgens de gebruikelijke Mercedes-Benz normen, kan u steeds vertrouwens op de gekende Mercedes-Benz kwaliteit en dat tegen de best mogelijke prijs. Daarnaast geniet u ook van 12 tot zelfs 24 maanden garantie. Hoe kunnen we dit allemaal verwezenlijken?

Door gebruik te maken van alternatieve materialen en compromissen te sluiten. Die compromissen hebben betrekking tot het comfort, zoals de trillingstolerantie en de geluidsontwikkeling, maar zullen nooit betrekking hebben tot de veiligheid. TruckParts by Mercedes-Benz biedt u voor dat geval precies de juiste onderdelen: gespecificeerd, getest en vrijgegeven volgens Mercedes-Benz standaarden.

Content truckparts 02

Biedt uw Mercedes-Benz truck u al enkele jaren trouwe dienst? Met regelmatige onderhouden en tijdige vervanging van slijtageonderdelen en ongevalsschade zorgt u er proactief voor dat uw truck nog vele duizenden kilometers kan afleggen.

De TruckParts servicepakketten bieden u de knowhow en ervaring van onze Mercedes-Benz Partners tegen een aantrekkelijke prijs. Zo kan u niet alleen genieten van de gekende kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid, maar ook van het uitgebreide werkplaatsennetwerk van Mercedes-Benz en van 2 jaar garantie.

Content truckparts 03
Truckparts icons nl BL

TruckParts – wisselstukken voor oudere bouwreeksen van Mercedes‑Benz Trucks.

Content truckparts 04
Omhoog